Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Medas nieuws

Vacatures

Medas wil graag in contact komen met:
- enthousiaste medisch adviseurs
- administratief medewerkers secretariaat
- werkstudenten algemeen secretariaat
Lees verder →

Onze mensen

Directie
De directie van MEDAS wordt gevormd door Elsbeth Mattern en Carlien Hutchison, beiden RGA (Register Geneeskundig Adviseur) en verzekeringsarts.

Lees verder →


Management en Management Support

Het kantoor wordt geleid door de bureaumanager Gerdien de Ruiter. Han Higler is als controller verantwoordelijk voor het financiële proces. Overige ondersteuning wordt geboden door de procescoördinator Linda Spoelstra in samenwerking met een medewerker ICT, een financieel administratief medewerker en twee management assistentes. Zij werken allemaal mee aan het optimaliseren van de werkprocessen en de bereikbaarheid binnen Medas.

Lees verder →


Medisch en tandheelkundig adviseurs

Het merendeel van onze medisch adviseurs werken op freelance basis. Hierdoor is Medas zeer flexibel in het opvangen van pieken en dalen.  Alle medisch adviseurs zijn BIG-geregistreerde artsen met veel ervaring, zowel klinisch als in het werk als medisch adviseur. De meeste van onze medisch adviseurs zijn daarbij ook RGA (register geneeskundig adviseur).

Lees verder →


Secretariaat

Het medisch secretariaat ondersteunt de medisch adviseurs en deze medewerkers bereiden de dossiers voor die ter advisering worden voorgelegd. Het secretariaat beschikt over een geavanceerd ICT systeem. Omdat Medas veel werkt met oproepkrachten, zijn wij ook hier flexibel en snel op volle sterkte indien nodig.

Lees verder →

© Copyright - Medas - website created by Dokwerkers | Crossmedia