Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

fair water

sheldrick3

amref

Logo VvBE  rond

Goede doelen

Ieder jaar doneert of sponsort Medas een goed doel. In 2014 was dit onze deelname aan Expedition Masai, een bijzondere wandeltocht ten gunste van Amref Flying Doctors. Door deze sponsoring helpen wij Amref Flying Doctors een structureel gezonder Afrika te bouwen. Maar er zijn meer goede doelen en initiatieven die jaarlijks kunnen rekenen op een bijdrage van Medas.

Medas sponsort FairWater (waterpompen in Afrika).

FairWater staat voor sociaal & duurzaam denken in water. Met het steunen van FairWater projecten geef je aan dat je dit ook in de praktijk brengt.
Lees verder →

Medas sponsort ‘The Baby Elephant Foster Parent Programme”

Medas is foster parent van het olifantje Shukuru. Shukuru is een wees olifantje, geboren in 2009, en opgevangen door de medewerkes van de Sheldrick Wild Life Trust.
Lees verder →

Medas sponsort Cheetahs in Kenia

Medas is ook sponsor van Cheetahs in Kenia. De meest mooie filmpjes en foto’s vind je op de website van de organisatie Action for Cheetahs die zich hard maakt voor het behoud van deze mooie dieren.
Lees verder →

Warm hart voor Amref

Als medici is het bijna vanzelfsprekend om ook, via een organisatie als Amref, een steentje bij te dragen aan de gezondheidszorg in niet-westerse landen of ontwikkelingslanden.
Lees verder →

Help kinderonderwijs in India

De stichting Vrienden van Bandra East heeft tot doel kansarme kinderen in de sloppenwijken van India te helpen. Medas helpt graag mee om deze kinderen financieel te ondersteunen en basisonderwijs (primary school) te laten volgen.
Lees verder →

© Copyright - Medas - website created by Dokwerkers | Crossmedia