Over Medas

Medas, Medisch Advies Schadeclaims, is een medisch adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van het gehele medisch traject in zaken rond medische claims.

Het medisch advies speelt hierin een centrale rol, doch alle facetten (zoals dossierbeheer, informatieverzorging etc.) van het medisch traject kunnen aan ons worden uitbesteed. Medas treedt op voor de aansprakelijk gestelde partij. Onze opdrachtgevers zijn dan ook voornamelijk verzekeringsmaatschappijen, schaderegelings- of expertisebureau’s en advocatenkantoren.

Historie
In 1993 is Medas (toen nog een maatschap) opgericht door een 3-tal artsen/medisch adviseurs waaronder Elsbeth Mattern. De maatschap is in de loop der jaren uitgebreid, onder andere met Carlien Hutchison en in 2010 hebben Elsbeth Mattern en Carlien Hutchison Medas voortgezet als besloten vennootschap. Wat ooit begon met enkele medische adviezen naast het werk als (huis)arts, is nu uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 85 medewerkers die direct of indirect betrokken zijn bij het medische traject in uiteenlopende dossiers van onze opdrachtgevers.

Visie
Medas wil inspelend op de ontwikkelingen in het werkveld en de wensen van de opdrachtgever een optimale dienstverlening voorstaan bij het verzorgen van het medisch traject. Dit ten aanzien van de doorlooptijden, privacy, gegevensuitwisseling en het uiteindelijke kwalitatieve advies. Vanzelfsprekend heeft Medas een uitgebreide visie op privacy en compliance.

Lees verder →

© Copyright - Medas - website created by Dokwerkers | Crossmedia