Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Inschrijven M&M Meeting
De M&M Meeting vindt plaats op dinsdag 21 mei 2019 bij “De Uitkijk”, het adres is Hoge Duin en Daalseweg 6 (2061 AG) te Bloemendaal. Wij ontvangen u graag om 13.30 uur.

PIV verslagen van Medas meetings
Een overzicht en PIV verslagen van Medas meetings in de voorgaande jaren.
Lees verder →

M&M Meeting | Dinsdag 21 mei 2019

Het uur van de waarheid
De casus, de claim, de context en de waarneming

Medas en MAG nodigen u graag uit voor de M&M Meeting ‘Het uur van de waarheid’ op dinsdagmiddag 21 mei 2019 bij De Uitkijk in Bloemendaal.

Er wordt tegenwoordig steeds meer gesproken over alternatieve waarheden en feiten lijken steeds minder belangrijk te worden. Zijn we ook wel op zoek naar de waarheid of naar gelijk krijgen? Tijdens deze elfde M&M Meeting gaan we in op de casus, de claim, de context en de waarneming; ze komen vanuit verschillende perspectieven aan bod.

We zijn verheugd dat Clairy Polak onze dagvoorzitter is. De journaliste en presentatrice is bekend geworden als gezicht van de actualiteitenprogramma’s NOVA en Buitenhof.

Kunstdetective Arthur Brand vertelt over zijn waarnemingen in de kunstwereld. Hoe herken je vervalsingen, wat is de waarheid? Brand was zelf betrokken bij de vondst van verschillende gestolen kunststukken, zoals van het Westfries Museum, Adolf Hitler en recent zelfs een Picasso.

Als wetenschapsjournalist specialiseert Ronald Veldhuizen zich in evolutie, biotechnologie, gedrag en het ontmaskeren van onzinwetenschap. Hij schrijft voor de Volkskrant, KIJK en de VPRO Gids. Ronald neemt ons mee in de wereld van de (alternatieve) waarheidsvinding.

Tot slot zal Peter Knijp, advocaat bij Stadermann Luiten Advocaten te Rotterdam, een lezing geven over de sitiuatie waarin het in letselschadekwesties ‘schuurt’: situaties waarin sprake is van een lastig te begrijpen letsel of van fraude. Welke rol hebben de belangenhartigers in de discussie die dan kan ontstaan?

Wij ontvangen u graag vanaf 13.30 uur, het programma begint om 14.00 uur en we sluiten om 17.00 uur de dag af met een borrel.


Aanmelden & kosten

Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 325,- (excl. BTW). Reserveer nu alvast dinsdagmiddag 21 mei in uw agenda! U kunt zich nu aanmelden. Voor de M&M Meeting wordt accreditatie door het NIVRE aangevraagd voor PE-punten, alsmede ABSG-accreditatie. U ontvangt na afloop van het symposium een certificaat van deelname.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, zou u dit dan aan ons willen doorgeven?

Neem voor vragen contact op met Nicolette Holst van HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie 023-5552720 of n.holst@hoe-zo.nl.

TIJD PROGRAMMA
13:30 Ontvangst en registratie
14:00 Opening en welkom door dagvoorzitter
Clairy Polak
Journaliste en presentatrice ( oa NOVA en Buitenhof)
14:15 Lezing
Arthur Brand
Kunstdetective
Lezing
Ronald Veldhuizen
Wetenschapsjournalist
15:30 PAUZE
16:00 Lezing
Mr. Peter Knijp
Advocaat bij Stadermann Luiten Advocaten te Rotterdam
17.00 Afsluiting door de dagvoorzitter en aansluitend borrel
© Copyright - Medas - website created by Dokwerkers | Crossmedia