Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Secretariaat

Secretariaat
Het medisch secretariaat ondersteunt de medisch adviseurs en deze medewerkers bereiden de dossiers voor die ter advisering worden voorgelegd. Het secretariaat beschikt over een geavanceerd ICT systeem en zorgt dagelijks voor de verwerking van alle binnenkomende telefoongesprekken, e-mail en post. Naast onze vaste medewerkers werkt Medas ook met oproepmedewerkers; zo zijn wij flexibel en snel op volle sterkte indien nodig.

Onze teamleiders Paulina Bobel (AOV), Françoise Feddema (medisch secretariaat) en Gea van der Huure (algemeen secretariaat) zorgen samen met onze enthousiaste en betrokken medewerkers voor een optimale dienstverlening.

© Copyright - Medas - website created by Dokwerkers | Crossmedia
x

Mededeling

Ook wij voelen een grote verantwoordelijkheid bij te dragen aan het terugdringen van de verspreiding van het virus en hebben daarom de volgende maatregelen genomen:

  • De meeste medewerkers werken verplicht thuis en op ons kantoor in Bussum werken wij op dit moment met een minimale bezetting
  • Wij ontvangen geen bezoek op ons kantoor
  • Afspraken verlopen telefonisch of worden verzet
  • Ons jaarlijkse symposium (M&M Meeting) in juni gaat helaas niet door maar zal worden verplaatst naar volgend jaar
  • Expertises en toestandsbepalingen kunnen veelal geen doorgang vinden, wij zullen de agendering aanpassen aan de ontwikkelingen
  • Wij streven ernaar om onze dienstverlening, zo veel als mogelijk, te kunnen voortzetten

Wij hopen op uw begrip en houden u op de hoogte van eventuele wijzigingen in de situatie. Mocht u vragen hebben dan zijn wij telefonisch bereikbaar op 035 694 15 41.

 

Management Medas